Avís legal

Avís Legal

  1. www.niu.ad (domini d’internet) així com tots els drets de propietat intel·lectual o industrials del lloc web, així com el seu disseny, logotips, signes distintius i continguts són propietat d’ANDORRA TELECOM SAU, entitat dedicada a la prestació en exclusiva del servei públic universal de telecomunicacions d’Andorra i altres activitats associades a les comunicacions electròniques, amb NRT. A-710646-J i domicili social al C. Mn Lluís Pujol, 8-14, Santa Coloma, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.
  2. La visita d’aquesta pàgina web atribueix la condició d’Usuari al visitant amb independència de la condició de client que aquest Usuari pugui ostentar amb Andorra Telecom.
  3. L’Usuari mitjançant l’accés a tots els continguts que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació de productes i serveis, adreçar sol·licituds i/o comunicacions, implicant aquest accés l’acceptació plena i sense reserves de totes les disposicions contingudes en aquest avís legal i termes d’ús. L’objectiu d’aquesta pàgina web, és oferir als clients i/o Usuaris informació relativa a productes, serveis i altres d’Andorra Telecom així com facilitar la gestió comercial, tècnica i administrativa “on line” dels serveis contractats pel client.
  4. Andorra Telecom es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la Web o a la configuració i/o presentació d’aquesta.
  5. Tant l’accés a la web com l’ús que es pugui fer de la informació de la mateixa, és exclusiva responsabilitat de qui el realitza. L’Usuari serà responsable de totes aquelles accions que efectuï amb el seu identificador d’Usuari. En concret serà responsable d’escollir, com a clau i com recordatori de la mateixa, mots clau complexos, difícils d’esbrinar, emprant signes de puntuació, caràcters especials, lletres majúscules/minúscules. En concret, l’Usuari evitarà escollir paraules que estiguin relacionades amb ell mateix, o fàcils d’esbrinar. Andorra Telecom no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es pugues derivar de dit accés a la informació.
  6. Andorra Telecom declina qualsevol responsabilitat sobre la disponibilitat tècnica, dels continguts de les pàgines web a les que l’Usuari pugui accedir mitjançant un enllaç inclòs al portal web, així com els danys causats als equips de l’Usuari. Tampoc respondrà Andorra Telecom sobre l’inadequat funcionament del seu portal web per causes imputables a tasques de manteniment, incidències que afectin a operadors internacionals, a una configuració defectuosa dels equipaments de l’Usuari o a la incapacitat per suportar els sistemes informàtics indispensables per poder fer ús del servei.
  7. De conformitat amb la Llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, Andorra Telecom garanteix que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels Usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat. El client/Usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades als fitxers automatitzats d’Andorra Telecom inscrits a l’Agencia Andorrana de Protecció de Dades i al tractament automatitzat dels mateixos als que l’empresa tingui accés com a conseqüència de la seva navegació per aquesta pàgina web per a les finalitats d’enviament de comunicacions comercials, comercialització de productes i serveis, del manteniment de la seva relació contractual i de gestió amb Andorra Telecom, amb l’objecte d’adequar les nostres ofertes comercials a les seves característiques particulars. Finalitats addicionals. El client atorga el seu consentiment per a que les dades facilitades per ell a Andorra Telecom mitjançant qualsevol dels formularis d’enregistrament siguin utilitzades per les següents finalitats: Enviament per Andorra Telecom de comunicacions comercials de productes i/o serveis tant propis com de tercers amb els que Andorra Telecom pogués haver arribat a un acord, ja sigui per correu postal, e-mail, SMS, MMS o qualsevol altre mètode de comunicació electrònic o no. Dit tractament podrà incloure la realització de trucades comercials per part d’Andorra Telecom o per tercers en el seu nom. Andorra Telecom garanteix en tot cas, l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, i oposició, en els terminis establerts a la legislació dirigint una comunicació al correu electrònic protecciodades@andorratelecom.ad o bé al seu domicili social radicat al C. Mn Lluís Pujol, 8- 14, Santa Coloma, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.
  8. Aquesta pàgina web està operada des del Principat d’Andorra regint-se el seus termes d’ús per les lleis del Principat d’Andorra, sotmetent-se les parts a la jurisdicció exclusiva dels Tribunals Andorrans, que resoldran d’acord amb el dret Vigent al Principat d’ Andorra.