Notícies

El NiU acull un projecte d’aplicació turística basada en la missatgeria xinesa WeChat

El NiU acull un projecte d’aplicació turística basada en la missatgeria xinesa WeChat

Per Andorra Telecom | 29/04/2019 | Notícies
WeChat és una servei de missatgeria instantània xinesa, de funcions similars al Whastapp, i amb mil milions d’usuaris. Un emprenedor xinès s’ha instal·lat al NiU, l’acceleradora/incubadora d’empreses d’Andorra Telecom, per desenvolupar una aplicació basada en el WeChat adreçada als turistes xinesos que visiten Andorra.

L’aplicació contindrà informació bàsica sobre la història, la cultura, la societat i el model econòmic del país. Igualment informarà sobre els principals atractius i esdeveniments i permetrà promocionar marques i establiments, comprar entrades o reservar hotel i conèixer les oportunitats immobiliaris.

El públic al que va adreçat principalment són els 450.000 ciutadans xinesos que viuen a Espanya i França i que poden visitar Andorra. L’aplicació, anomenada “Vacation in Andorra”, dóna una informació amplia sobre el país i reforça l’experiència dels visitants.

L’emprenedor responsable del projecte, Huanzhou Zhang, ha explicat que el gran avantatge que sigui un mini-programa integrat en el WeChat és que és una aplicació molt fàcil d’usar pel client ja que està en xinès i no cal descarregar-la sinó que ja forma part del servei de missatgeria que usen cada dia.

El responsable del NiU, Miquel Gouarré, considera que aquest projecte té un especial interès per l’acceleradora d’Andorra Telecom “perquè es basa en la innovació i la tecnologia, perquè pot suposar més promoció del país en un mercat de gran potencial  i permetrà millorar l’experiència de client a Andorra dels turistes xinesos”.

Gouarré, alhora, ha constatat que aquesta start-up evidencia que la possibilitat d’emprendre a Andorra no només és atractiva pels empresaris dels països veïns sinó “que aspirem a captar emprenedors de tot el món”.